Filme porno: Toate statisticile, faptele și datele pe care trebuie să le știi vreodată

BDSM: sugestii pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi recomandari si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM indicii: Salariu precautie

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai esential BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este in intregime aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. In loc de comun lenjerie, BDSM utilizeaza sansa de a lua pe un nou datorie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, web si, de asemenea, specializate magazine furnizati o semnificativa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da oferit stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler si, de asemenea, alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, intrare, o siguranta este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de actual disconfort, este intr-adevar crucial sa stabiliti Uită-te la mai multe informații un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece belows poate fi uneori inchis.

Fara mila

BDSM este o speciala practica care necesita o mare suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si faceti placere sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, practica a acestuia sa fie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm on your own - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.